Liefde lost alle blokkades op
Waarvoor kunt U bij mij terecht?


Het allerbelangrijkste  is meestal dat je een luisterend oor vindt. Vaak kun je met je vragen/problemen niet terecht bij je man, vrienden of kennissen en is een onafhankelijk persoon de oplossing. Dat luisterend oor wil ik graag voor je zijn. Je  bent mij mij veilig en alles wat we met elkaar, onder het genot van een kopje koffie,  bespreken is strikt geheim. Als het probleem duidelijk is kunnen we kijken hoe we het kunnen oplossen. Daarvoor zijn meerdere oplossingen.  Samen beslissen we wat voor jou het beste is.


Naast specifieke problemen en vraagstukken kun je ook bij mij terecht voor cursussen:


cursus1: In deze cursus leer je de samenhang tussen ziekteverschijnselen en de werking van je organen. Je leert waardoor ziektes ontstaan en leert hoe je ze kunt oplossen.


Cursus 2: Tijdens deze cursus leer je de 3 belangrijkste onderste  energiecentra te versterken.

Deze energiecentra zijn belangrijk voor je uithoudingsvermogen, vitaliteit en immuniteit en nog veel meer. Eigenlijk moet een mens de oefeningen die erbij horen elke dag doen. Zeker als je je derde oog wilt openen of al geopend is, zijn deze oefeningen een must. Zonder de 3 belangrijkste onderste 3neergiecentra raak je vermoeid en uitgeput.


Sjamanistische Cursussen:

Cursus3: het Sjamanistische pad. In deze cursus leer je de eerste belangrijkste oefeningen die de Sjamanen van de Andes al jaren beoefenen. Het is een heerlijke cursus. Hij bestaat ui 9 delen en duurt 1 tot 2 dagen.


Cursus 4: Leren mediteren. Deze cursus duurt 1 dag en is heerlijk om de dag mee te beginnen of te eindigen.


Cursus5: Bands of Power. Banden die om je lichaam worden gelegd (spiritueel) ter bescherming en kracht.


Cursus 6: Munay-Ki. Bij deze cursus wordt je ingewijd in het Sjamanisme van de Queros (het volk van de Andes). De cursus duurt 3 dagen. Telkens zit er een bepaalde tijd tussen omdat de overdrachten tijd nodig hebben om helemaal in het lichaam te integreren.


Cursus 3 en 4 kunnen ook samen worden gegeven evenals cursus 5 en 6